Intrafood:24: Ingrediënten & inspiratie voor innovatie in de voedingsindustrie 25 & 26 september 2024
Gerichte, efficiënte contacten
Intrafood:24 heeft een unieke formule met een sterke focus op
efficiëntie en netwerken:
Uniforme stands met focus op de nieuwste ingrediënten
van maar liefst 110 leveranciers, waar bezoekers in een ontspannen sfeer plannen,
ideeën en uitdagingen kunnen bespreken.
Twee dagen vol inspirerende seminars door vooraanstaande
experts.
Een uitnodigende sfeer met gratis catering voor
informeel netwerken met leveranciers en collega-professionals.
Helemaal up-to-date dankzij topseminars
De voedingsindustrie en
nutrasector zijn in volle transformatie, met trends zoals duurzaamheid,
gezondheid en digitalisering die de toekomst vormgeven. Intrafood 2024 biedt u de kans om op de hoogte
te blijven van deze veranderingen en om direct te spreken met experts terzake. De
seminars zijn een cruciale bron van kennis en inspiratie met de nieuwste
inzichten uit de wetenschap en industrie. Anderzijds wil Intrafood met de
seminars ook duiding en inspiratie geven voor de productieontwikkeling van
morgen. Het programma is samengesteld door een wetenschappelijk comité onder
leiding van Prof. dr. ir. Koen Dewettinck van de Universiteit Gent, en
behandelt 2 centrale thema’s:
Hedendaagse, gezonde nutritionele
concepten met duurzame natuurlijke ingrediënten
Toepassing van AI bij
productontwikkeling
Woensdag 25 september 2024:
Wat bepaalt de prijs van grondstoffen en
ingrediënten nu en morgen? Een overzicht van mogelijke determinanten, door
Prof. dr. Xavier Gellynck (UGent).
Voedingssupplementen in België, door Valerie
Vercammen (Be-Sup)
Welke opportuniteiten zijn er voor A.I. binnen
de voedingsindustrie? door ir. Michiel Schreurs (VIB-KULeuven)
Enhancing food and
feed production through Artificial Intelligence, door ir. Lynn Verstrepen
(Bestmix)
Collagen peptides
& beauty: latest market & scientific updates to glow from the inside
out, door ir. Tess Plaquet (Rousselot)
Encapsulation and
embedding of vitamins, minerals and other active substances by cold extrusion
technology, door ir. Julia Eichholtz (DIL-German Institute of Food Technology)
Tekorten aan (micro)nutriënten bij
vegetarische en veganistische voeding, door Dr. ir. Eric De Maerteleire
Donderdag 26 september 2024:
Hoe AI, digital twins en knowledge
graphs de productontwikkeling kunnen versnellen, door Bernard Lahousse
(Foodpairing)
Collagen
peptides & beauty: latest market é scientific updates to glow from the
inside out, door ir. Tess Plaquet (Rousselot)
Encapsulation
and embedding of vitamins, minerals and other active substances by cold
extrusion technology, door ir. Julia Eichholtz (DIL-German Institute of Food
Technology)
Enhancing food
and feed production through Artificial Intelligence, door ir. Lynn Verstrepen
(Bestmix)
Sustainability
in the food sector: Korys’ investment strategy and values, door Hilde Van der
Straeten (Korys)
Is cacaovrije chocolade de duurzame
toekomst? Door ir. Claudia Delbaere (Cacaolab)
Tekorten aan (micro)nutriënten bij
vegetarische en veganistische voeding, door Dr. ir. Eric De Maerteleire
Praktische Informatie:
Data:
Woensdag 25 en donderdag 26 september 2024, telkens van 9:30 tot 17:30 uur.
Locatie:
Kortrijk Xpo (Hal 6), Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk, België.
Toegang:
Gratis toegang tot Intrafood:24 en het volledige seminarieprogramma voor
professionals, mits voorregistratie via www.intrafood.be
met gebruik van de registratiecode ITF237 of deze link: https://intrafood24code.registration.xpogroup.com/invitation/code/ITF237/next?language=nl
Organisatie en Partners:
Intrafood:24 wordt georganiseerd door Xpo Group bv (sinds begin 2024 de nieuwe
naam van Kortrijk Xpo), in samenwerking en met de steun van Universiteit Gent,
Fevia,
ie-net food community, Be-Sup en Fevia.
Voor meer informatie en registratie, bezoek www.intrafood.be of neem contact op via intrafood@kortrijkxpo.com of telefonisch via +32 (0)56 24 11 11.
Reacties
Een reactie posten