save the date - BB NAJAARSINFOAVONDEN - BB SOIRÉES INFO AUTOMNE - 2024
SAVE THE
DATE
NAJAARSINFOAVONDEN
2024
Programma:
zal later volgen!
Alle infoavonden starten in Vlaanderen om 20 uur tenzij anders
vermeld wordt op de uitnodiging.
07/10 - Aalst: Het Paviljoen, Grote Markt 5,
Aalst
14/10 - Gent: Zwijntjeshof, Zevekotestraat
16, 9940 Evergem
16/10 - Limburg: Abdijhoeve, Kelchterhoefstraat
7, 3530
Houthalen-Helchteren
21/10 - Kortrijk, Harelbeke en omliggende: Syntra
Kortrijk, Doorniksesteenweg 220, 8500 Kortrijk
23/10 - Grensland: Cafe ’t Hof Van Commerce,
Brugseweg 273, 8900 Sint-Jan (Ieper)
24/10 - Antwerpen: Aldhem Hotel,
Grobbendonk
04/11 - Sint-Niklaas, Lokeren en Wetteren: Graanmaat,
Grote Markt, 9100 St Niklaas
18/11 - Brugge: Syntra
Brugge, Spoorwegstraat 14, 8200 Brugge
25/11 - Brussel en Vlaams Brabant Oost: COOVI, Emile
Grysonlaan 1, 1070 Anderlecht
02/12 - Moeskroen (19u30), SKYLAB-FACTORY,
Passage St-Paul 16, 7700 Moeskroen.
Onze Nationale Voorzitters trekken in het najaar terug het land door om aan onze leden de nieuwigheden eigen aan het ambachtelijk slagersberoep voor te stellen. Na het succes van de vorige edities stellen wij nu ook onze infosessies open voor partners en werknemers. Wij hopen je te mogen verwelkomen op één van onze avonden!
Na afloop ontvangt u een CERTIFICAAT van OPLEIDING!
Met vriendelijke groeten en tot ziens!
De voorzitters.
Ivan Claeys & Philippe Bouillon
SAVE THE
DATE
SOIRÉES
INFO AUTOMNE - 2024
Programme: suivra
plus tard !
15/10 - 19h30 : Luxembourg: Centre IFAPME,
rue de la Scierie, 8, 6800 Libramont
21/10 - 19h00 : Hainaut Oriental (Mons,
Chimay et Charleroi)
23/10 - 20h00 : Brabant Wallon: Salle
Germinal, Place du Môle 11, 1420 Braine l’Alleud
29/10 - 19h30 : Verviers, Liège, Eupen: Hotel
de Verviers, rue de la Station,4 4800 Verviers
05/11 - 19h30 : Namur: Salle Le
Bienvenu 1 rue des Archiducs à Wépion
25/11 - 20h00 : Bruxelles: COOI,
Bruxelles, Emile Grysonlaan 1, 1070 Anderlecht
02/12 - 19h30 : Mouscron: SKYLAB-FACTORY,
Passage St-Paul, 16, 7700 Moeskroen.
Nos Présidents Nationaux sillonnent le pays pour présenter à nos
membres les innovations propres au métier traditionnel de boucher. Après le
succès des éditions précédentes, nous ouvrons désormais également nos séances
d'information aux partenaires et collaborateurs. Nous espérons vous accueillir
lors d'une de nos soirées !
Vous recevrez ensuite un CERTIFICAT DE FORMATION !
Cordialement et à bientôt !
Les présidents.
Philippe Bouillon et Ivan Claeys
Reacties
Een reactie posten