save the date - BB NAJAARSINFOAVONDEN - BB SOIRÉES INFO AUTOMNE - 2024

Nl



SAVE THE DATE

NAJAARSINFOAVONDEN 2024

Programma: zal later volgen!

Alle infoavonden starten in Vlaanderen om 20 uur tenzij anders vermeld wordt op de uitnodiging.

07/10 - Aalst: Het Paviljoen, Grote Markt 5,  Aalst

14/10 -  Gent: Zwijntjeshof,  Zevekotestraat 16, 9940 Evergem 

16/10 - Limburg: Abdijhoeve, Kelchterhoefstraat 7, 3530 Houthalen-Helchteren

21/10  - Kortrijk, Harelbeke en omliggende:  Syntra Kortrijk,  Doorniksesteenweg 220, 8500 Kortrijk

23/10 -  Grensland: Cafe ’t Hof Van Commerce, Brugseweg 273,  8900 Sint-Jan (Ieper)

24/10 -  Antwerpen:  Aldhem Hotel, Grobbendonk

04/11 - Sint-Niklaas, Lokeren en Wetteren: Graanmaat, Grote Markt, 9100 St Niklaas

18/11 - Brugge: Syntra Brugge, Spoorwegstraat 14, 8200 Brugge

25/11 - Brussel  en Vlaams Brabant Oost: COOVI, Emile Grysonlaan 1, 1070 Anderlecht

02/12 - Moeskroen (19u30), SKYLAB-FACTORY, Passage St-Paul 16, 7700 Moeskroen.

 Onze Nationale Voorzitters trekken in het najaar terug het land door om aan onze leden de nieuwigheden eigen aan het ambachtelijk slagersberoep voor te stellen. Na het succes van de vorige edities stellen wij nu ook onze infosessies open voor partners en werknemers. Wij hopen je te mogen verwelkomen op één van onze avonden!

Na afloop ontvangt u een CERTIFICAAT van OPLEIDING!

Met vriendelijke groeten en tot ziens!

De voorzitters.

Ivan Claeys & Philippe Bouillon



 Fr.

SAVE THE DATE

SOIRÉES INFO AUTOMNE - 2024

Programme: suivra plus tard !

15/10  - 19h30 : Luxembourg: Centre IFAPME, rue de la Scierie, 8, 6800 Libramont

21/10  - 19h00 : Hainaut Oriental (Mons, Chimay et Charleroi)

23/10  -  20h00 : Brabant Wallon: Salle Germinal, Place du Môle  11, 1420 Braine l’Alleud

29/10  -  19h30 : Verviers, Liège, Eupen: Hotel  de Verviers, rue de la Station,4  4800 Verviers

05/11  -  19h30 : Namur: Salle Le Bienvenu 1 rue des Archiducs à Wépion 

25/11  - 20h00  : Bruxelles: COOI, Bruxelles, Emile Grysonlaan 1, 1070 Anderlecht

02/12 -  19h30 : Mouscron: SKYLAB-FACTORY, Passage St-Paul, 16, 7700 Moeskroen.

 

Nos Présidents Nationaux sillonnent le pays pour présenter à nos membres les innovations propres au métier traditionnel de boucher. Après le succès des éditions précédentes, nous ouvrons désormais également nos séances d'information aux partenaires et collaborateurs. Nous espérons vous accueillir lors d'une de nos soirées !

Vous recevrez ensuite un CERTIFICAT DE FORMATION !

Cordialement et à bientôt !

Les présidents.

Philippe Bouillon et Ivan Claeys

 

Reacties

Populaire posts van deze blog

DE WEEK VAN DE SLAGER bij ‘Slagerij de Wandelaar’ in Lokeren: een groot succes!

BB-FOCUS… De Belg zweert zijn stukje vlees niet af...

Woord van de BB – Voorzitters… JUNI EN DE VERKIEZINGEN NADEREN...